Ник Диаз към USADA: Спрете да ме проверявате когато пуша трева
Президентът на UFC Дейна Уайт наскоро заяви, че е малко вероятно бившият шампион на Strikeforce в полусредна категория Ник Диаз да се върне в ММА.И изглежда, че сега знаем защо.

Фактът, че тези досадни момчета от USADA се появяват само когато Диаз е зает да пуши марихуана. Трябва да се отбележи, че Диаз не изпитва недостиг на трева, като се има предвид факта, че спонсор му е компания, занимаваща се с производството и продажбата на марихуана.

В интервю ми MMA News разказа за ситуацията.

„В действителност, те знаят къде да ме намерят. Така че някой там не си върши работата. Наскоро, пичовете от USADA се появиха в клиника по медицинска марихуана, където ме бяха поканили. Както съм казвал, правя всичко по силите ми, за да печеля пари във времето, в което не се бия. И цялата тази тема с марихуаната индустрията е във възход, така че да, бях поканен в клиниката, и разбира се, появих се там, пуших трева, така че всичко е наред … И, разбира се, всички знаеха, че ще бъда на това място, и тогава се появиха тези момчета от USADA.“ – каза недоволния Диаз.

Ник Диаз (26-9 ММА, 2 NC) не се е бил от януари 2015 година, когато загуби от Андерсон Силва. Но по-късно резултатът в този двубой беше анулиран, тъй като и двамата бойци дадоха положителни допинг проби. Силва – за дростанолон, а Диаз – за марихуана.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *