Ник Диаз: Аз съм спортистът, който олицетворява хубавата трева

nik

Едно от нещата превърнали Ник Диаз ( 26 – 9 ММА ) в култова фигура от години е неговия бунтарски характер. От години той се вживява в ролята на защитник на марихуната, по- големият от братя Диаз честп може да бъде забелязан в социалната мрежа как се забавлява. В разговор за Jasta Radio, Диаз каза, че той е спортистът, който олицетворява хубавата трева:

“ Аз съм лицето сред спортистите, което олицетворява тревата, ако изключим Майкъл Фелпс. Аз не мисля, че тя повишава ефективността като допинг, за мен тя е витамин. Бих искал да споделя някои неща за тази стигма, че хората, които пушат трева са мързеливи или не могат да мислят. Неприятно ми е да си помисля за хората, които умират без да са пушили трева. Моят дядо почина без да е изпушил и една трева и аз не се чувствам добре заради това.

Ако вие все още не сте опитвали, тогава още не сте открили някои приятни неща от другата страна. Ограничавайки себе си като цяло това е все едно да се ебавате с мен. Хората не са съгласни в социалните мрежи понякога, но те как могат да знаят, ако те не са пробвали преди? Ако след съресение вие изпушите една трева това може да ороси мозъка ви. „

nik

=================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. ludmil декември 2, 2016 4:53 am  Отговор

    хахаха

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *