Нейт Диаз изригна срещу скапаните едностранни копелета от бокса подиграващи се с Конър Макгрегър

Бившият съперник на Конър Макгрегър, Нейт Диаз, остро разкритикува боксьорите, които в навечерието на битката с Флойд Мейуедър редовно се подиграват и тролят шампиона на UFC в лека категория.

“ Тези така наречени боксьори понякога се държат като клоуни “ , каза Диаз пред TMZ Sports. “ Никога не съм поставял бойците от ММА над боксьорите, когато става дума за техника на ударите, но тези момчета трябва да държат си езика зад зъбите и да бълват по-малко лайна. Те казват, че ММА бойци ще се посрамат, че този двубой ще бъде пълен ташак. Но искам да им напомня, че ние участваме в истински битки, а те само в едностранни купчина фъшкии, без да имат представа какво е реалния живот.

Сега всички тези боксьори критикуват Макгрегър, заявявайки, че го очаква истински позор, и това е изключително самоуверено изявление от тяхна страна. Мога да им кажа какво ще бъде истински срам. Ако Флойд излезе да се бие с Конър според правилата на ММА. Това ще бъде истински срам, за разлика от боксовия мач между Конър и Флойд. Конър просто ще седне на върху него и ще му се смее, ще шамаросва Флойд, като същевременно се усмихва и приветства публиката. “

Освен това Диаз заяви, че не одобрява поведението на Поли Малянаджи, който със скандал напусна тренировъчния лагер на Конър Макгрегър, а след това започна да говори нелицеприятни неща срещу ирландския боец в медиите и социалните мрежи.

“ Конър би трябвало да му нарита задника. Този пич говори за него много глупости всеки ден. Имам един въпрос, какъв спараинг – партньор си е избрал Конър? На мястото на Конор щях да се завлека в залата и да го пребия. Бих го попитал: ‘ Работихме заедно, така че защо, по дяволите, говориш за мен глупости и ме критикуваш, че съм ти спукал задника? ‘ Ето какво мисля за това. “

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(123)

Share

коментара
  1. Иво август 20, 2017 11:28 am  Отговор

    Разведрява обстановката това изказване 🙂
    Иначе боксьорите удрячи имат малък шанс в мма срещи Рей Мърсър го доказа срещи Тим Силва

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *