Недоволният Дионтей Уайлдър обясни защо не пътува до Кардиф

Дионтей Уайлдър обясни решението си да не присъства на обединителния двубой между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър след забраната да излезе на ринга наложена му от Matchroom и Скай Спортс.

„Бронзовият бомбардировач“ първоначално се съгласи да играе ролята на анализатор в отразяването на събитието за Шоутайм и Скай Спортс, докато Джошуа и промоутърът му Еди Хърн не заявиха, че американеца няма да бъде допуснат на ринга след битката.

Уайлдър, който искаше да се изправи лице в лице с Джошуа, за да предизвика по-голям интерес към обединителния сблъсък, реши да се оттегли от коментаторския пост, когато желанието му бе отхвърлено.

“ Няма да пътувам до Кардиф, въпреки че с нетърпение очаквах да го направя. Скай Спортс ме покани като коментатор и се съгласих при едно условие, че ще изляза на ринга, ако Джошуа победи и го предизвикам публично. Скай Спортс ми отговориха, че ще ми осигурят тази възможност. Но преди два дни моят мениджър ме информира, че това няма да се стане.

Затова взех решение да не ходя никъде, тъй като няма да ми позволя да се кача на ринга. Както разбрах, „Ейджей“ не е пожелал това и е наел допълнително охрана. Дори чух за някаква ограничеителна заповед. Еди Хърн постоянно говори за това, че трябва да увелича своята популярност. Какъв по-добър начин от този да популяризираме обединителния двубой? Това е безплатна реклама. Това беше единствената причината да искам да присъствам, „ каза Уайлдър.

Срещата между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе утре на “ Принсипалити стейдуъм “ в Кардиф, Уелс.

http://www.worldboxingnews.net/images/wilder-press-diller-2018.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *