Насим Хамед: Крис Юбанк младши трябва да се оттегли, той не е толкова добър, за колкото се мисли

Джордж Гроувс използва опита си и боксовите си умения, за да победи с единодушно съдийско решение Крис Юбанк младши, като по- този начин към своята световна титла на WBA в супер средна категория добави и титлата на IBO. Но Гроувс трябваше да оцелее в един напрегнат последен рунд, след като получи контузия в лявото рамо и Юбанк тръгна да го нокаутира.

Легендарният британски боксьор принц Насим Хамед, който изгледа битката непосредствено седнал до ринга критикува представянто на Юбанк младши – призовавайки младия боксьор да се оттегли от бокса. Той каза, че Юбанк има много голямо его и изобщо не е толкова добър, колкото си мисли, че е. Въз основа на това, което е видял, Юбанк всъщност не е мокаутьор, след като хвърли почти целия си арсенал и изобщо не създаде проблеми на Гроувс.

“ Този човек не е на нивото, на което си мисли, че е. Той живее в някакъв свой измислен свят, „
каза Хамед. “ Знам, че това звучи ужасно, но мисля, че той трябва да приключи кариерата си. Не мисля, че той притежава тежък удар, а в този спорт, за да постигнете успех, когато е най- напечено, трябва да можете да нараните и да нокаутирате съперника си.

Той нанесе удари, но не успя да нарани Джордж Гроувс, дори когато Джордж получи контузия в рамото. „

С победата си Джордж Гроувс се класира на финала на турнира Световни Боксови Суперсерии, където ще се срещне с победителя от двубоя между Калъм Смит и Юрген Бремер.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/groves-eubank-weights%20(3).jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(181)

Share

коментара
3 коментара

  1. Гошо февруари 18, 2018 4:01 pm  Отговор

    Чак да се отказва е пресилено – трябва му треньор, който да му дава напътствия, а не човек, който си гледа постоянно дрехите и обувките.

  2. Ivan февруари 18, 2018 6:21 pm  Отговор

    Та той сега почва.Има мачове в които загубата е победа.Този е такъв.И Кличко доказа че е огромен с последния си мач! Съгласен съм че Крис изигра мача емоционално а не тактически.Баща му е прав ,а провокативното му държане като цяло е било може би за внимание.Бокса си е бокс и бизнеса си е бизнес

  3. Станимир февруари 18, 2018 6:55 pm  Отговор

    Предполагам, че дебеличкия е сложил мангизи на тоя мач и сега е леко бесен, че неговия човек е загубил 😀 Крис е крайно млад за да се откаже, всеки мач е важен и го учи на нещо.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *