Назрява реванш между Антъни Джошуа и Владимир Кличко

Промоутъра на световния шампион на IBF, WBA и IBO в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ), Еди Хърн заяви, че реванша между неговия клиент и Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ) би се превърнал в още едно значимо събитие за света на бокса.

Според Хърн само двубой с Тайсън Фюри ( 25 – 0, 18 КО ) може да се сравнява по- интерес и напрежение с реванша между британеца и Кличко. Ето защо, според промоутъра, той иска реванша между Джошуа и Кличко да се проведе.

“ Това беше един от най-добрите двубои, които някога съм гледал. Всички искат да видят тази битка отново – каза Хърн пред The Sun. – За Джошуа това e най- големия възможен двубой, освен двубой с Тайсън Фюри. Знам, че Антъни ще победи, така че защо не? Това е двубой, която ние искаме да организираме. Аз не познавам Владимир достатъчно доре, но знам и видях, че той все още е достатъчно равностоен. Имам чувството, че той търсеше признание дълго време, и след като го получи, може да реши да се оттегли. Шансовете за организарането на реванш са 50 на 50, но с началото на седмицата, аз съм по-уверен, че реванша ще се проведе. „

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *