Мурат Гасиев не отхвърли възможността да победи Александър Усик с решение
На 21 юли в Москва, Русия ще се проведе финалния двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии между шампиона на IBF и WBA в полутежка категория Мурат Гасиев (26-0, 19 KO) и Александър Усик (14-0, 11 KO), който притежава титлите на WBC и WBO.

Повечето експерти прогнозират два възможни резултата – победа за Гасиев с нокаут или победа за Усик с решение.Но Гасиев вярва, че е способен да спечели срещата по точки.

“ Полуфиналната срещата между Александър Уиси и Майрис Бриедис беше много интересна. Между другото, ще си я припомня. Мисля, че Усик спечели безапелационно битката и не съм съгласен с разделеното съдийско решение.

Всъщност не мисля, че е невъзможно Усик да бъде победен по точки. Трябва да си припомните битката му с Бриедис – първата половина от нея беше за Бриедис. Друго нещо е, че той не успя да се възползва от това и да постигне победа, а Усик го пречупи на свой ред. Каква роля ще изиграе факта, че Усик присъстваше на битката ми с Юниер Дортикос? Честно казано не знам. Видях приятен човек, който искрено ме поздрави. Не бих могъл да кажа нищо повече, „ каза Гасиев.

https://photo.boxingscene.com/uploads/gassiev%20(1).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Бандит юли 12, 2018 1:39 pm  Отговор

    железарка е Гасиев , какъв мач направи с Дортикос леле какъв мач. Пожелавам му успех срещу Усика

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *