Мурат Гасиев: Един удар може да промени целия ви живот

Световния шампион на WBA ( супер ) и IBF в полутежка категория Мурат Гасиев, който тази вечер ще проведе обединителен двубой с шампиона на WBO и WBC Александър Усик, благодари на всички фенове, които са били в състояние да намерят време и да посетят кантара и обеща вълнуваща битка.

“ Преди всичко, бих искал да благодаря на всички хора, които дойдоха на кантара, на всички фенове, които ме подкрепят и подкрепят бокса. Това е чудесен спорт. Очаквам с нетърпение предстоящия си двубой. Не знам какво ще се случи тази вечер, не мога да предвидя бъдещето, но очаквам много добра битка за всички фенове на бокса.

Това е полутежка категория и всеки удря много силно. Един удар може да промени целия ви живот, никога не знаете какво ще се случи. В тази категория всеки има шанс да победи. На моя опонент бих искал да пожелая късмет. Не чувствам натиск никъде, без значение къде се бия, тук или в Съединените щати, не ми пука. Това, което наистина има значение, е хората, които са около мен и моя съперник, това е всичко, “ каза Гасиев.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(107)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *