Мурат Гасиев: Белю трябва постоянно да атакува Усик
Бившият световен шампион в полутежка категория Мурат Гассиев сподели своите очаквания от предстоящия двубой между Александър Усик и Тони Белю.

Усик ще защитава световните си титли на WBA ( супер ), WBC, WBO и IBF в полутежка категория срещу Белю утре в Манчестър на „Манчестър Арена“.“ Очаквам с голямо нетърпение битката, надявам се да видя интересен двубой. Разбира се, смятам Саша за фаворит, но интересното на бокса е в непредсказуемостта му, а Белю много много пъти е побеждавал, когато никой не го е очаквал от него.

Какво трябва да направи Белю за победата? Това вероятно е известно само на него и треньора му. Мисля, че Белю трябва да атакува постоянно и здраво, боксирането с Усик няма да го доведе до нищо добро.

Дали победа над Хей ще помогне по някакъв начин на Белю? Усик и Хей са различни боксьори. Единственото нещо, което може да помогне в този случай на Белю е разбирането, че винаги има шанс да спечелиш, дори и да не си фаворит.

Какви са шансовете на Усик в тежка категория? Мисля, че Саша има големи шансове. Той е голям, много бърз, носи на удар, мисли на ринга. Сигурен съм, че боксьорите в тежка категория ще срещнат сериозни проглеми в негово лице и аз от своя страна му пожелавам късмет и успех!, „ каза Гасиев.

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(9).jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Дидо ноември 10, 2018 7:23 am  Отговор

    Нещо отслабнал ми се вижда Усик, иначе е машина от мускули.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *