“ Могъщия Мишок “ : ММА е единствения спорт в който най- добрите не получават парите, които заслужават

Най- добрият боец без значение от тегловата категория и шампион на UFC в категория муха Деметриъс Джонсън (26-2-1 ММА) призна за сегашната тенденция в UFC, която облагодетелства скандални и шумни разправии. В неотдавнашното си интервю за ESPN.com, “ Могъщия Мишок “ заяви, че не е изненадан, че “ Си Ем Пънк “ е бил в състояние да спечели толкова много пари ЗА дебюта си като боец в ММА.

“ Няма друг спорт, където можете да бъдете най- добрия, но да не печелите пари от това „, – каза Джонсън. – Никога не съм искал да говоря за това преди. Не ми пука, но такива са фактите: когато “ Си Ем Пънк „ ( бившата звезда на WWE Фил Брукс ) подписа договор с UFC, хората ме питаха как се чувствам от това, аз им отговарях: “ Си Ем Пънек вероятно ще направи повече пари, отколкото аз направих за моята първа битка. “ И той го направи. Мисля, че хонорара му бе 500 хиляди долара.

Нямам нищо против “ Си Ем Пънк “ , но ако се вгледате внимателно, това е пълна глупост, която няма смисъл. Знам, че трябва да погледнем от бизнес гледна точка, че той продава много билети, но той не може да се бие! Ето защо казах, че UFC трябва само да вземе онова момиче, “ Вън от парите „ ( популярна фраза, навлязла в масовата култура, която казва Даниел Бреголи, проблемна тийнейджъра, която стана известна в САЩ в началото на годината ), защото тя ще говори глупости и вероятно ще надмине всички. „

ЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!
==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *