“ Минотавъра “ : Опитът на Мейуедър ще бъде основният фактор в двубоя му с Макгрегър
С победи над такива бойци като Алистър Овърийм и Казуши Сакубара, Антонио Роджерио Ногейра решава да пробва своите умения в бокса, докато се състезава под егидата на PRIDE в Япония. Роденият в бразлиския град Бая боец, който има рекорд 10-1 MMA през 2004, е поканен да участва в аматьорски боксов двубой, който печели.Дългогодшният боксов треньор на Ногейра Луиз Карлос Дореа, който тренира звезди като бившия световен шампион по бокс Аселино Фрейтас и шампиона на UFC Андересон Силва, подобрява уменията на Минтовъра на боксовия ринг и му предлага да се състезава в националния шампионат.

Ногейра печели шампионата на щата, а след това и шампионата на Бразилия. През 2007 г., се боксира на Пан Американските игри, мечтайки да участва на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. Но на финала губи от кубинеца Робърт Алфонсо по- точки.

Но когато PRIDE са купени от UFC, Ногуейра решава да се съсредоточи върху представянето си в ММА.

Така че може би едва ли ще се намери по- добър боец от Минотавъра, който да анализира предстоящия супердвубой между бившият световен шампион в пет теглови категории Флойд Мейуедър и шампиона на UFC в лека категория Конър Макгрегър.

“ Майуедър е свикнал да се боксира, той няма да скъси дистанция срещу Макгрегър „, каза Антинио. “ Той има най-добрата защита в бокса, свикнал е с размера на ръкавиците. Той няма да се втурне срещу Макгрегър, който е добър на контраатаки. Макгрегър ви принуждава да го атакувате и след това ви контрира, но Флойд няма да направи това. Той няма да бъде ударен лесно.

Въпреки възрастта си, опитът на Майуедър ще бъде най-големият фактор в двубоя, “ добавя Ногуейра. “ Той се е бил с нокаутьори като Канело и Кото, боксьори с ударна мощ и никой не е успявало да го повали. Той има най-добрата защита в бокса. Той няма да се подведе по играта на Макгрегър. Макгрегър е добър боксьор, но ще му бъде трудно да достигне до Майуедър.

Тази битка няма да завърши с раннен нокаут „
, каза още бразиллецът. “ Майуедър е свикнал с продължителните двубой, по 12 рунда, докато Макгрегър не е. Това е първата му боксова среща. Това е същото нещо като боец от PRIDE да премине в UFC, където бойците са свикнали с един рунд от 10 минути и с два рунда по пет минути, а след това трябва да провеждат пет – пет минутни рундове. Това е нещо напълно различно.

Макгрегър има шанс. Той удря силно, но неговите ресурси са ограничени според боксовите правила, „ каза още Ногейра. “ Той е опитен боец, но ако се опита да победи Мейуедър със своите умения, Майуедър ще го убие с джеба си. Считам, че шансът му е да излезе и да се хвърли за нокаут – всичко или нищо. Майуедър е по-бърз и по-качествен боксьор. Така че Макгрегър трябва да повярва в нокаутиращата си мощ.

Прогнозата ми е, че Майуедър ще победи, освен ако не подцени Макгрегър, защото е ММА боец. Макгрегър е добър, но ако Мейуедър тренира усилено, мисля, че ще може да го нокаутира. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

  1. Минчо август 13, 2017 8:50 pm  Отговор

    Едно компетентно мнение на една истинска легенда!!

      • Ivan август 13, 2017 11:12 pm  Отговор

        Сега разбирам че е бил толкова добър боксьор!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *