Мениджъра на Хабиб: Тони Фъргюсън не заслужава шампионска битка
Наскоро президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че би искал да види Тони Фъргюсън, като следващият претендент за златото в лека категория, но Али Абделазиз, мениджър na шампиона Хабиб Нурмагомедов, не смята, че „Торбалан“ заслужава да получи такъв шанс.„Не мисля, че Тони заслужава битка с Хабиб. Той е нещастник, победната му серия не означава нищо. Хабиб няма нищо против да се бие с него, но Тони Фъргюсън ми напомня за бяла мацка – в него няма нищо интересно, няма индивидуалност. Какво представлява? Нищо. Просто нищо. Но Конър представлява нещо. Той е най-голямото лайно на тази планета. Това е той. А какво прдставлява Тони? Той е като чист лист хартия. Той е скучен.

Той е добър боец, но мисля, че времето му отмина. Сега той е стар и бавен, това е всичко,“ – заключи Абделазиз.

6 коментара

 1. Иво февруари 5, 2019 12:37 pm  Отговор

  Тоя голям дразнител на мен Тони ми е по атрактивен от Хабиб

 2. Ivo февруари 5, 2019 6:05 pm  Отговор

  Че тоя е дразнител, дразнител е! Ама Тони да е по атрактивен от Хабиб не съм съгласен! Чакам с нетършение тоя двубой, дано се състой! Според мен Хабиб е фаворит!

 3. Иво февруари 5, 2019 8:06 pm  Отговор

  Аз не съм голям мма фен но Хабиб главно се бие в партер на мен това не ми е атрактивно.

 4. Пламен февруари 5, 2019 9:47 pm  Отговор

  Атрактивността е нещо относително. Може би се бъркаш с доминантността. Кой е по-атрактивен зависи от интересите. Един боксов фен би харесал повече стила на Фъргюсън, защото е страйкър и макар, че може и да се бори се бие основно в стойка Докато стратегията на Хабиб е да ги свали в партер и да ги доминира там.

 5. Ivo февруари 6, 2019 7:40 am  Отговор

  Всяка битка започва в стойка, Хабиб изкара цял рунд срещу Конър един от най-добрите страйкъри, в стойка и не отстъпваше по нищо, даже напротив. Мисля, че Хабиб е комплексен боец а това, че доминира в партер е само негов плюс, за това имам в предвид, че за мен е много по-ареактивен. Неговите двубой са като игра на шах!

 6. Иво февруари 6, 2019 12:18 pm  Отговор

  Аз на казвам че е лош боец един от най добрите е за мен обаче не е много атрактивен. За боя с Конар специално мачка го два рунда в партер всички знаем че Конар не е с най доброто кардио и в третия рунд като беше вече уморен се би с него в стока.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *