Мениджъра на Усик: Може би Андре Уорд има сили да покаже добър бокс

Егис Климас, мениджър на „абсолютният“ световен шампион в полутежка категория Александър Усик, коментира евентуалната битка между украинеца и Андре Уорд.

Бившият най- добър боксьор, без значение от тегловата категория Уорд завърши кариерата си през 2017 г., след като постигна две победи над Сергей Ковальов.

Уорд, който проведе последната си среща в лека тежка категория, заяви в навечерието на срещата между Усик и Тони Белю, че ще се върне на ринга, за да се срещне с Белю в полутежка категория, ако той, разбира се, победи. Но Александър Усик нокаутира Белю и сега много фенове започнаха да обсъждат евентуалната битка между Усик и Уорд.

“ Няма никакво съмнение, че Усик ще премине в тежка категория, но е твърде рано да говорим за следващата му битка. Трябва да поговорим и да обсъдим всичко, за да видим кой съперник ще бъде на разположение.

Има и няколко опции в полутежка категория. Например, много фенове говорят за завръщането на Андре Уорд, защото той каза, че иска да се срещне с Бельо, ако победи Александър. Но Тони не спечели и какво се оказва, че Андре ще се върне и ще се бие с Усик ли? Мисля, че това ще бъде страхотен двубой. Уорд се представи страхотно срещу Сергей Ковальов. Може би все още има сили да се противопостави на Александър и да покаже добър бокс? Но аз лично мисля, че за Александър ще бъде по-добре да отиде в тежка категория и да започне да с нейното прочистване, „ каза Климас.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(183)

Share

коментара
1 Коментар

  1. N ноември 19, 2018 9:24 pm  Отговор

    В тежка категория няма да започне с прочистването ,а с яденето на шамари. Видяхме срещу белю колко удари изяде.Белю изсъхваше и срещу Хей, даже за малко не беше нокаутиран в размените. Но това само много добри специалисти го забелязаха. Както и да е , не ме разбирайте погрешно, Усик е пич ,но трябва много да внимава в подбирането на съперниците оттук нататък ,особено в тежка категория.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *