Мениджъра на Уайлдър очаква договор за двубой с Джошуа
Шели Финкел отговори на Еди Хърн и разкри, че очаква Дионтей Уайлдър да получи договор от Matchroom до петък за битка с Антъни Джошуа.

“ Всичко е много просто: Дионтей Уайлдър прие условията, които екипът на Антъни Джошуа му предложи „ каза Финкел на интервюто в понеделник.“ Ако по някаква причина Антъни промени намерението си и реши да се бие в САЩ, офертата от 50 милиона долара, която му направихме, все още е валидна. Сега топката е в неговото поле. „

Един от мениджърите на световния шампион на WBC, се надява Хърн да е искрен и наистина да им изпрати договор.

“ След като Дионтей Уайлдър прие да се бие във Великобритания, поискахме договор от Бари и Еди. Сега, когато Еди обяви публично, че ще го получим до петък, се надявам, че той е искрен и наистина ще го изпрати, „ каза Финкел.

“ Надяваме се, че ще получим договор, който да доведе до провеждане на битката, а не договор, който да гарантира, че това няма да се случи.

Това е двубой, който феновете искат, както и ние, скоро ще разберем дали екипа на Джошуа го иска. „
http://1284474717.rsc.cdn77.org/images/joshua-wilder-sky2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Митко юни 14, 2018 2:32 am  Отговор

    От Хърн всичко може да се очаква. Може да им прати накрая съвсем различен договор от този който очакват и накрая да се оправдае, че от лагера на Уайлдър не са подписали и са си правили пиар, ама щом са два мача Еди не би трябвало да прави такива курвенски номера. Все пак парите са много нищо, че златната кокошка може да спре да снася.

    • Дидо юни 14, 2018 5:11 pm  Отговор

      Малък номер ли спретна и на Кубрат, след като беше казал, че срещата със сигурност ще се състои. Има защо да не му вярват хората, каквото и да прави.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *