Мениджъра на Уайлдър в недоумение от желаният от Джошуа хонорар за $50 млн.

Антъни Джошуа заяви, че обединителната битка в тежка категория срещу Дионтей Уайлдър „трябва да се случи“ за доброто на бокса.

Джошуа, който притежаяа коланите на IBO, IBF, WBA ( супер ) и WBO не е сигурен дали шампиона на WBC Уайлдър наистина иска тази битка.

Според Уайлдър и неговите съветници този двубой ще донесе приходи от $100 млн., което беше прието с насмешка от Джошуа, който от своя страна изрази готовност да приеме битката веднага, ако те му гарантират хонорар от $50 млн., а останалото да вземат за себе си.

В отговор, ко-мениджърът на Уайлдър, Шели Финкел планира да направи контраоферта на предложената сума от лагера на британската суперзвезда за $ 12,5 млн.

“ Това е добре, че той ни предложи $ 12,5 млн., но се оказва, че Джошуа смята, че струваме само 12.5% от общия приход. Ако той иска да се бие, това определено ще се случи. Мога да му предложа както гарантиран хонорар, така и възможност за увеличаването му. Работим върху това как да структурираме нашето предложение.

Вярваме, че Антъни Джошуа може да вземе 60%. Тази битка може да донесе приходи от сто милиона долара, може би по-малко, трудно да се предскаже. Оказва се, че от лагера на Джошуа предлагат на Уайлдър максимум 20%. Ако този човек е съгласен на 50%, хайде, нямаме нищо против. Ако Антъни Джошуа наистина иска тази битка, тогава трябва да спре да подценява Дионтей и да спре да се надценява, „ каза Финкел.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_1.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *