Мениджъра на Уайлдър: Може би това е начина на Еди Хърн да убие битката през април?
Щели Финкел, ко-мениджър на световния шампион на WBC в тежка категория WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO), поклаща глава в недоумение от последните изявления на Еди Хърн, промоутър на шампиона на IBF, WBO, WBA ( супер ) и IBO Антъни Джошуа (21-0, 20 KO).

Двете страни не успяха да се споразумеят за обединителен двубой през есента – и сега Джошуа ще направи задължителна защита на WBA срещу Александър Поветкин.Хърн заяви в последното си интервю, че Уайлдър заслужава по-малко пари от предварително договорения хонорар от 15 млн., за битка срещу Джошуа на 13 април на „Уембли“ в Лондон – защото според промоутъра до април стойността на Уайлдър няма да нарасне, докато стойността на Джошуа значително ще нарасне, затова той не ще заслужава да получи повече пари за битката.

Финкел вяра, че Джошуа и Хърн не са имали никакво намерение да сключат сделка за битка през есента и сега се чуди дали Хърн не използва друга тактика за преговори, за да забави още повече битката.

“ Не съм толкова умен, колкото Еди Хърн и не мога да предсказвам бъдещето. Но мога да ви кажа какво се случи в близкото минало. Погледнете последните два мача на Дионтей и Джошуа. Мисля, че е очевидно за всеки, кой изглеждаше по-добре. С оглед на това, надявам се, че Антъни Джошуа ще изглежда добре срещу Александър Поветкин.

Бари и Еди са много умни, знаят много добре как да сключат сделка, когато е необходимо да я направят, и също така знаят как да не сключват сделка, когато не им е необходима. Вместо да ни изпращат глупави, безполезни документи, които не водят до нищо, нека да поставят истинския документ на масата. Или може би това е просто начин да убият битката през април? „ – каза Финкел.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_5.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *