Мениджъра на Уайлдър: Вярвам, че битката с Тайсън Фюри ще се проведе

Шели Финкел, мениджър на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO), е убеден, че сделката за битка с Тайсън Фюри (26-0, 19 KO) през есента ще бъде финализирана.

Двете страни са в напреднали преговори, но всичко може да пропадне, ако Фюри не успее да победи в предстоящата си битка Франческо Пианета.

“ Вярвам, че ще се разберем. Мисля, че сме много близо до сделка. Надявам се, че следващата седмица ще се стигне до споразумение. Това е голяма битка, но докато договорите не бъдат подписани, не можем да кажем, че битката ще се проведе. Дали мисля, че този мач ще се проведе? Да, но сделката все още не е завършена, но не знам за никакви проблеми. В договорът ще бъде необходимо да бъде включена клауза за реванш.

Дионтей очаква с нетърпение тази битка. Той добре си спомня как Фюри се качи на ринга след победата си над Артур Шпилка. Тогава между тях възникна леко напрежение. Това е най-голямата битка в тежка категория след Уайлдър-Джошуа. Мисля, че скоро ще обявим официално този двубой. Въпросите, които са важни, ще бъдат уредени, но една битка не може да се проведе, докато двамата боксьори не подпишат договорите си, „ каза Финкел.

Срещата между Тайсън Фюри и Франческо Пианета ще се проведе на 18 август на „Уиндзор Парк“ в Белфаст, Северна Ирландия.

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/wilder-fury_4.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(97)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *