Мениджъра на Ромеро: Йоел за малко не отпадна от двубоя с Рокхолд, може да се върне през лятото

Мениджъра на Йоел Ромеро, Малки Кава разкри дейтали за проваления кантар на своя боец преди двубоя му срещу Люк Рокхолд и обяви кога може да бъде проведен реванш с шампиона на UFC в средна категория Робърт Уитакър.

“ Ромеро почти отпадна от срещата срещу Рокхолд. Йоел се обезводни и дори след като се наспа не се чувстваше много добре. Той ми каза, че не се чувства на 100% готов, въпреки че можеше да ме излъже. Никой от тези бойци, които познавам, не би искал да загуби 100 000 долара заради 1 килограм. Йоел се опита, но не успя да влезе в категорията. В крайна сметка той беше глобен.

Мисля, че подходящият турнир за битка с Уитакер ще бъде UFC 225. Сега кракът на Ромеро изглежда силно подут, през следващите няколко седмици той няма да може да тренира. Струва ми се, че до юни ще има достатъчно време, за да се подготви подходящо.

Сега здравето на Уитакър е под въпрос. Бедният човек пипна стафилокова инфекция, а след това и варицела -затова е необходимо да разберем, кога ще бъде в състояние да проведе висококачествен тренировъчен лагер. Ще се опитам да разбера това днес, „ каза мениджърът пред MMAjunkie.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(36)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *