Мениджъра на Пакиао разкри причините за разрива в отношенията с Фреди Роуч

Мениджъра Майкъл Конц, което представлява интересите на легендарния Мани Пакиао, разкри причините, довели до желанието на филипинеца да прекратят сътрудничеството си със своя дългогодишен треньор Фреди Роуч.

Пакиао работеше с Роуч от 2001 г., и двамата проведоха 34 битки.

Пакиао е останал недоволен от работата на бившия си треньор по- време на изненадващата си загуба от австралиеца Джеф Хорн, както и от някои изказвания на Роуч в пресата.

Пакиао ще се подготвя за предстоящия двубой срещу „редовния“ шампион на WBA в полусредна категория Лукас Матисе, който е насрочен за 14 юли в Куала Лумпур, под ръководството на най-добрият си приятел и помощник- треньор Бубой Фернандес.

“ Това е решение на Мани. Той ми каза, че за тази битка ще се подготвя с Бубой. За Мани е важно да има в ъгъла си човек, на който може да има пълно доверие. В последната среша Пакиао имаше някои опасения и не хареса някои твърдения на Роуч в пресата.

Работим заедно с Top Rank над организацията за предстоящата битка, нямаме спорове с тази промоционална компания. Ако Мани победи Матисе, ще разгледаме възможността за битка срещу Василий Ломаченко през есента на тази година, „ каза Конц.

https://photo.boxingscene.com/uploads/roach-pacquiao_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *