Мениджъра на Майрис Бриедис: Тони Белю трябва да се бие с Майрис или да оваканти пояса си, той разполага със срок до 2 декември да реши

Ал Сиеста, мениджър на задължителния претендент за световната титла на WBC в полутежка категория (до 90,7 кг) латвиеца Майрис Бриедис (21-0, 18 КО) внимателно следи ситуацията около възможността шампиона в тази версия британеца Тони Белю (28-2-1, 18 КО) да проведе мач със сънародника си Дейвид Хей ( 28 – 2, 26 КО ) в тежка категория, както и евентуален обединителен двубой с победетеля от предстоящия мач между двамата руснаци: световния шампион на IBF и WBA Денис Лебедев ( 29 – 2, 22 КО ) и претендента Мурат Гасиев ( 23 – 0, 17 КО ).

“ Тони Белю би трябвало да се интересува от обединителен двубой срещу победителя от предстоящата среща между Денис Лебедев и Мурат Гасиев, което най- вероятно ще бъде страхотен мач, въпреки че аз не съм сигурен дали има достатъчно интерес сред британската публика към такава афера, “ каза Сиеста за World Boxing News.

“ Вместо това, аз наистина чувствам, че има все по- голям интерес към двубой на Тони Белю със задължителния претендент Майрис Бриедис. Има една поговорка в бокса “ Вие не може да се считате за истински шампион, докато не победите своя задължителен претендент “ а в случай на Белю, това е точно така. Майрис иска този мач.

От Matchroom разполагат със срок до 2 декември да се договорим, защото от WBC наредиха на Белю да се срещне с Майрис в следващия си двубой. Така че желанието на Белю да се бие с победителя от мача Лебедев – Гасиев е малко смущаващо. Аз лично не мисля, че победителя от този двубой ще бъде по- лесен съперник за Белю от Бриедис. Нито мисля, че ще бъде по- изгодно във финансово естество.

Що се отнася до тази ситуация Белю разполага само с два варианта пред себе си. Едининия от тях е да оваканти титлата си и да се бие с когото си пожелае, а втория е да се бие с Бриедис. „

bellew-makabu-fight (3)

===================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво ноември 25, 2016 5:47 am  Отговор

    Аз залагам на овакантяеяне направиха си фотосесия в Монако и с това ще се изчерпи срещата им

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.