Мениджъра на Луис Ортис: Малик Скот има по- голямото сърце, отколкото много от момчета, които казват, че ще се бият с Луис

Топ претендента в тежка категория Луис “ Кинг Конг “ Ортис ( 25 – 0, 22 КО ) има заплануван двубой за 10 декември в картата на шампионския мач между Антъни Джошуа и Ерик Молина, но преди това той ще направи своя дебют за Matchroom Boxing тази събота в Монте Карло срещу опитния американски ветеран Малик Скот ( 38 – 2 – 1, 13 KO ). Джей Хименес, мениджър на опасния кубинец сподели своето мнение за предстоящия двубой.

“ Малик е чудесен боксьор, но той никога не е бил на един ринг с боксьор като Луис, както и никой от другите претенденти не е бил. Малик има по- голямо сърце, отколкото много от момчетата, които казват, че те ще приемат участие, а след като им изпратим договора, те не го подписват. Те искат скандално много пари. Те казват, че не си заслужава да се бият заради парите. Но се надявам, че сега с Еди, под светлината на прожекторите и с участието си в картата на Джошуа, за Луис ще настъпят наистина добри времена. Или всички топ претенденти да се бият с най- добрите или да се отказват от бокса, “ каза Джей Хименес.

ortiz

========================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.