Мениджъра на Индонго обясни скандала на кантара с екипа на Крауфорд

След успешната процедура по- претеглянето на Терънс Крауфорд и Джулиъс Индонго, непобедените световни шампион бяха готови за техният исторически обединителен двубой в категория до 63, 5 кг .

Срещата ще се проведе тази вечер в Pinnacle Bank Arena в Линкълн, Небраска.

На вчерашният кантар вълнуващата атмосфера, завърши с напрегнат дуел лице в лицер между Крауфорд и Индонго по- време на който двамата боксьори се взираха един в друг в продължение на 60 секунди, а след това те започнаха да се бутат взаимно с челата си. По- време на напрегнатият момент скандал възникна между хора от екипите на Терънс и Джулиъс, който трая още 30 секунди.

“ Беше много продължителен и напрегнат дуел лице в лице. Ние сме много развълнувани, защото можете да видите, че и двамата боксьори искат тази победа много. Вярвам, че това ще бъде голяма битка. Просто се опитвах да контролирам ситуацията, след като Крауфорд бутна Джулиъс и едно от момчетата от лагера на Крауфорд започна да ме бута. Аз му казах: ‘ Успокой се, битката е чак утре, ‘ Както и да е, вярвам, че напрежението между лагерите е просто от полза за промоутирането на събитието „, каза Нестор Тобиас, мениджър на Ингонго.

“ След кантара отидохме на среща със съдиите на която ние уредихме нашите взаимоотношения, стиснахме си ръцете и си пожелахме успех за тази вечер. Ние сме професионалисти и знаем къде да спрем, тъй като трябва да защитим спорта.

Джулиъс е много уверен. Той е скромен човек, който малко говори, физически и психически е готов за голямата битка тази вечер. Той тежеше 63, 1 кг на официалния кантар вчера и е качил около 3, 6 кг до тази сутрин. В часа на битката ще бъде около 69 кг. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(87)

Share

коментара
  1. Между редовете август 20, 2017 4:24 am  Отговор

    Коефициента за Крауфорд е 1.1, за Идонго 9…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *