Мениджъра на Джон Джоунс сподели каква е била реакцията му от голямата победа на Даниъл Кормие
Невероятната победа на шампиона на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие на турнира UFC 226 над Стипе Миочич, след която завоюва титлата на UFC в тежка категория, предизвика реакции от множество звезди на MMA. Един боец, по-специално обаче, беше изключително тих след голямата победа на Кормие: неговият враг, Джон Джоунс.В дните след невероятната победа на Кормие, Джоунс направи няколко коментара в социалните медии, но в нито един от тях не се обърна директно към Кормие. Според мениджъра на Джоунс Малки Кава „Кокала“ е имал какво да каже на четири очи.

Кава споделя първоначалната реакция на Джоунс по- време на участието си в предаването на Ариел Хелвани в MMA Show по ESPN.

“ Джон ми каза, ‘ Браво на него, предполагам, че сега можем да го приветстваме в клуба, сега той стана истински шампион, спечели титлата в тежка категория, което никой не може да оспори. Той е световен шампион в тежка категория. След което Джон каза, ‘ Малки, това е най-доброто нешо, което можеше да ми се случи, защото когато върна, ще мога да избера дали да му наритам задника в лека тежка или тежка категория, ‘ „ каза Кава.

https://www.bjpenn.com/wp-content/uploads/Jon-Jones-Daniel-Cormier.png

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *