Мениджъра на “ Големия Крак “ Силва: Той се нуждае от пари

Мениджърът на бившият боец на UFC в тежка категория Антонио Силва, Алекс Дейвис не е искал клиентът му да се съгласява на двубой с шампиона на GLORY Рико Верховен.

Мениджърът на бразилеца Алекс Дейвид призна, че да се бие боец, който е по- млад, по- бърз, удряч, който не е губил от 2 години и половина – не е много добра идея за “ Големия крак “ , който има само 2 победи в последните 5 години. Силва беше уволнен от UFC миналата година и оттогава загуби на 2 пъти.

“ Определено това не е много добра битка за “ Големия крак “ , – каза Дейвис в интервю за MMAjunkie. – Да участва в GLORY срещу сегашния шампион, който е истински убиец … всички ние разбираме.

Той се нуждае от пари – каза Дейвис. “ И в този момент той не може да откаже да се бие точно по тази причина. Ако зависише от мен, той не би приел тази битка. Но в крайна сметка, моята работа е да му дам съвет, да го информирам, а окончателното решение ще вземе само той.

– Ще бъда искрен, ако ви кажа, че не мога да защитя човек от вътрешните му “ демони “ – продължи Дейвис. – Ако той се бие и не може правилно да борави с парите, които е спечелил, ще търси следваща битка … И това е доста често срещан проблем сред бойците. “

GLORY 46 ще се проведе в Гуангджу, Китай, на 14 октомври.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(66)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *