Мексикански боксови легенди: Хулио Сезар Чавес младши е срам за баща си и мексиканския бокс

Мексикански боксови легенди просто кипят от гняв след срамното представяне на Жулио Сезар Чавес-младши. Припомняме, че Чавес-младши безапелационно загуби от Саул Алварес на 6 май. След това в мрежата се появи видео където пияния боксьор е в компанията на момичета, облечени оскъдно. Освен това Чавес в нетрезво състояние е бил ограбен от непознати хора. Изчезнали са скъпи часовници, мобилни телефони и дори неговия чек с хонорара за двубоя му срещу Алварес.

“ Той няма работа в бокса, той лежи на името на баща си. Не може да говори за подновяване на кариерата, защото той няма такава. Каква кариера има този млад мъж? Той е срам за мексиканския бокс. За съжаление, парите дават възможност да се случват подобни неща в бокса. Той трябва да се срамува, че позори името на баща си „, –
каза мексиканската боксова легенда Хосе Гуаделупе Пинтор.

“ За мен това не беше битка, ако аз бях на мястото на баща му, тогава щях да го посъветвам да се откаже. Жулио Сезар Чавес-старши беше боксьор, който винаги предизвикваше уважение. А синът му е срам за фамилия Чавес. Той е безотговорен боксьор, а такива като него вредят на бокса. Ако той не разбира, че бокса е сериозен спорт, тогава той трябва да си тръгне, „ – каза бившият световен шампион Маркос Виласаня.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *