Мейуедър: Нямам никакво намерение да подценявам Макргегър – защото ще се бия с войн

Флойд Мейуедър вярва, че ако битката с Конър Макгрегър продължи пълната дистанция, това ще бъде голям успех за шампион на UFC. Повечето експерти предричат ​​лесна победа за Мейуедър, но всъщност Макгрегър може да си тръгне с високо вдигната глава, ако ще изкара всички дванадесет рунда.

“ Ако Макгрегър изкара пълната дистанция, това ще бъде като победа за него според мен. Той каза, че няма да изкарам четири рунда, но аз казвам същото за него, „ – каза Флойд Мейуедър. “ Той се чувства уверен в своята победа, но аз също. Така че и двамата сме уверени в нашите умения и просто ще трябва да изчакаме 26 август, за да видим какво ще се случи. „

“ Това не е просто битка, това е огромно събитие. Необходимо е да дадем на феновете шоу и сме настроени сериозно. Знам, че ще се срещне с войн. Не ме интересува неговия игрови план трябва да изпълня своя. Нямам никакво намерение да го подценя, затова се подготвям толкова сериозно, „ – каза още Мейуедър.

Ако Флойд Мейуедър победи Конър Макгрегър на 26-ти август на T-Mobile Arena в Лас Вегас, това ще бъде 50-победа за “ Кинтите “ в професионалната му кариера.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(49)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *