Мейуедър: Винаги съм побеждавал левичарите с които съм се боксирал
Президентът на UFC Дейна Уайт и някои други известни личности в света на бойните изкуства посочиха проблемите на Флойд Мейуедър в битките му с левичари. По този начин те се опитват да аргументират своето мнение, че Конър Макгрегър все пак има шанс. Последните противници на Мейуедър играещи бяха Мани Пакиро и Робърт Гереро и той в тези мачове нямаше почти никакви проблеми.

„Последният път, когато се бих с левичари, останах непобеден. Независимо дали е левичар или десничар, винаги побеждавам. Всеки човек може да има свое мнение по този въпрос. Боксьорът си е боксьор и стойката няма никакво значение. Знам какъв е планът на Макгрегър, той ще променя гарда си в хода на двубоя.Макгрегър ще започне с обратен гард, а след това ще промени позицията си за удар с дясната ръка, и така няколко пъти, но когато го правите това отнема от енергията ви. Така че ми позволете да споделя своите знания. Постоянните промени ще изгарят огромно количество енергия, „ – каза Мейуедър.

Заб Джуда и Демеркъс Корли бяха левичари, и създадоха сериозни проблеми на Флойд Мейуедър, но колкото и да е мощен Макгрегър, той не е толкова качествен боксьор, като тях.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *