Мейуедър: Ако се върна, това няма да е в бокса, а в ММА

Бившият световен бокс шампион в пет теглови категории Флойд Майуедър заяви, че никога повече няма да се боксира и единствено може да се върне в смесените бойни изкуства.

„Кинтите“ разглежда възможността за реванш с Конър Макгрегър според правилата на ММА, но разбира, че ирландският боксьор има други проблеми.

“ Пенсионирането преминава отлично. Но, както добре знаете, аз ту си тръгвам, ту след това се връщам. Възможно ли е поредното ми връщане? Да, но сега това ще бъде в октагона. Говорих с отбора си, по-специално с Ал Хеймън. Ал каза не. Но аз говорих за това с Showtime и CBS. Възможно е, с Дейна Уайт и UFC да бъдем в състояние да направим един мега двубой. Може да бъде срещу Конър Макгрегър.

Макар да не знаем още нищо, може да имаме сделка за няколко битки в MMA. Но Showtime и CBS със сигурност ще бъдат включени в това. Всички харесаха как с Конър промоцирахме битката си, но извън ринга трябва да се държим като джентълмени. В момента Макгрегър има други проблеми, аз мога да правя каквото искам, когато имам такова желание. Мога да ви кажа със сигурност, че няма да се боксирам повече. Вижте, аз няма да се боксирам, „- каза Майуедър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/mayweather-mcgregor-brooklyn%20(23).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *