Марселъс Уайлдър обсъди преминаването си при професионалистите
Марселъс Уайлдър е развълнуван, а не нервен преди професионалния си дебют. 29-годишният боксьор, който е брат на световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър ще се изправи срещу Джейлин Антъни в „Тускалоза Ривърмаркет“ тази вечер в първата си битка на професионалния ринг.

След безбройните часове спаринги с един от най-добрите боксьори в света, Марселъс е уверен, че ще съумее да трансформира придобития опит от залата на ринга.“ Подготовката протече страхотно. Посветих се на тренировките и пожертвах много, за да се подготвя по най-добрия начин. В моето положение, винаги ще има лек натиск върху мен, защото феновете очакват да ме видят как нокаутирам съперниците, както го прави брат ми. Но няма да позволя на напрежението да ми повлияе много. Аз ще използвам това, за да бъда активен и да бъда просто себе си на ринга.

Аз не съм нервен, просто съм развълнуван, че ще стана професионален боксьор. Представях си това преди три години, и сега се сбъдна. Това е възможност, която ще промени живота ви рязко, така че трябва да сте внимателни и да притеглите всички плюсове и минуси в тази ситуация. Сега правя едва първите си крачки и ще трупам опит, провеждайки все повече и повече битки. Нямам конкретна причина да бързам.

Полутежка категория е много интересна, защото много скоро един боксьор ще притежава всички колани. Дивизията е отворена за мен и смятам, че на категорията й е необходима доминираща суперзвезда. За мен е благословия, че брат ми беше с мен по пътя към дебюта ми. Мога отблизо да проследя как живее един шампион. Бях вдъхновен от моя брат и от факта, че мога да го гледам облизо. Той ме накара да стана продесионалист, „ каза Марселъс Уайлдър.

http://1284474717.rsc.cdn77.org/media/jact/big/images/2018/wilder-marsellos-team2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *