Марк Хънт се намеси в скандала между Фабрисио Вердум и Тони Фергюсън
Скандалът, който възникна между Тони Фъргюсън и Фабрисио Вердум, приключи с намесата на Марк Хънт.В навечерието на турнира на 7 октомври в Лас Вегас (САЩ) на турнирът UFC 216, който ще бъде оглавен от двубоя между Кевин Лий и Тони Фъргюсън, се проведе пресконференция на бойците. Конфликтът избухна, след като Фъргюсън, отговарящ на въпросите на журналистите, помоли Вердум, който седеше до него, да млъкне, докато не отговори на поставения му въпрос.

След това бойците започнаха да изясняват отношенията си незабавно на три езика, английски, испански и португалски, като Вердум използващ най-вече нецензурен език, многократно наричаше Фергюсън “ maricon “ ( педераст ).

Новозеландския боец Марк Хънт, който многократно се е изказвал спрямо бившия шампион на UFC Фабрисио Вердум, коментира ситуацията.

“ Погледнете това шубе, Фабрисио Вердум. Спри да се криеш от мен, страхливецо „, написа Марк Хънт в своя Фейсбук.

След като Марк Хънт загуби от Фабрисио Вердум на турнира UFC 180, боецът многократно се е опитваше да получи реванш.

 Според Хънт “ тестът “ на Фабрисио Вердум за страхливост е дал положителен резултат. “ Супер Самуанеца “ искаше да получи реванш с Вердум, но според Хънт бразилеца е направил всичко да го избегне. Вердум в следващата си битка ще се срещне с Дерик Люис, когото Хънт в последната си битка нокаутира в четвъртия рунд.

“ За да се бием на 19 ноември в Сидни, се опитахме да получим за съперник някой от топ 5, но всички бяха заети. Предложихме битката на Вердум за турнира в Япония или в Сидни, но той беше зает с маникюра си, така че ще има парти с Тибура. Мисля, че след като не си готов за битка, се показа като истински шубелия, Вердум. Има две неща, които мразя в бойците – това са измамниците и мръсните страхливи кучета „, преди време написа Хънт в своя инстрагам.

В последните си три битки Вердум загуби до Стипе Миочич и Алистър Овърийм, и победи Травис Браун. Поредицата от шест последователни победи започна с Кейн Веласкес, който победи и стана шампион в тежка категория през 2015 г.

Хънт ще проведе двубой с поляка Марчин Тибура на 19 ноември на турнира в Сидни UFC Fight Night 121.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *