Марк Хънт изригна срещу „шибания измамник“ Брок Леснар
44-годишният ветеран Марк Хънт (13-12-1 ММА) коментира решението на UFC да даде шампионски двубой в тежка категория на Брок Леснар (5-3 ММА).“ Какъв е смисълът от ранглистата? Както и да е, пич. Мисля, че това е пълен ташак. Какво е това? Този копелдак е измамник. Какво има да се спори? Този копелдак е шибан измамник, той използваше допинг.

Той измами, опита да ме нарани и всички казаха: ‘О, нямаме нищо против.’ Майната му. Как може да уважавате човек, който е решил да предпочете краткия път? Той не го заслужава.

Не исках да съдя тези хора, много пъти казвах на Дейна Уайт да вземе пари от тези копелета. Да не ми ги дава – просто да им ги вземе, за да останат без нищо. Но той не искаше да го направи, затова сега сме в тази ситуация.

Знам защо това е така, но няма да се занимавам с тях и да бъда контузен. Бях контузен в битки от бойци, които използваха допинг, и вече не съм същият след тези контузии. Погледнете ръката ми – тя е счупена, има 16 винта и не е толкова силна, както преди. Това не мина без последствия, особено като се има предвид, че тялото ми е моят източник на доходи.

Казах на мениджъра ми, след битката с Олейник да ми осигури мач в картата в Аделаида ( на 2 декември) или някъде другаде, възможно най- скоро, ако не съм контузен. Когато не съм контузен, винаги се опитвам да се бия възможно най-скоро.

Това ще бъде последната ми битка в UFC, така че ще бъде страхотно. Що се отнася до пенсионирането ми, все още не мога да кажа нищо. Бих искал да се бия още три или четири пъти, ще видим какво ще се случи в дивизията и в борбата за титлата, “ каза Хънт.

Марк Хънт ще проведе следващия си двубой на 15 септември в Москва срещу Алексей Олейник.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *