Маркъс Браун: Нямам търпение да наритам задника на Баду Джак
Поставеният под # 2 в ранглистата на WBA в лека тежка категория (до 79,4 кг) Маркъс Браун е убеден в победата си над бившият световен шампион в две теглови категория Баду Джак, който е # 1.

Двамата ще проведат двубой в подгряващата карта на срещата между Мани Пакиао и Ейдриън Брунър, която ще се проведе на 19 януари в Лас Вегас. Победителят от тази битка ще стане задължителен претендент на шампиона на WBA Дмитрий Бивол.„Джак отговори на предиизвикателството ми в инстрагам. Той не е зает, аз не съм зает, а шампионите имат други битки, така че чувствам, че съм в отлична позиция и чакам Буду Джак да излезе на ринга на 19 януари. Нямам търпение да се бия с него и да му наритам адника. Не се притеснявам да се бия за нищо. Единственото нещо, което ме интересува в момента, е битката с Баку Джак на 19 януари. След това ще можем да обсъждаме всичко,“ – каза Браун.

4 коментара

 1. Иво януари 10, 2019 12:48 pm  Отговор

  Гледал съм веднъж Браун срещу един средняк не изглеждаше зле но се съмнявам че ще хвърли бомбата срещу Джак

  • ludmil януари 10, 2019 12:52 pm  Отговор

   Аз никога не съм бил фен на твоя човек:)) но мисля, че няма да има проблми с Браун, но честно казано очаквам интересн двубой. Гледай Браун с Радивое Калайджич:)0 Там смятам, че му наритаха задника:)

 2. Иво януари 10, 2019 3:13 pm  Отговор

  Браун го гледах като се бе с Манагхан или там както се казваше ама той беше зле. Ще го видя с тоя босненец мирише на обир като видях картите 🙂

 3. Иво януари 10, 2019 10:24 pm  Отговор

  Босненеца си би баси обира… Рефера му брой нокдаун за подхкъзване 🙂 Тоя босненец ми се гледа с Ярд Буатси може и с оня англичанин де се би с Бетербиев но едва ли ще стане.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *