Марко Хук: Аз съм най- добрият боксьор в полутежка категория

Шампиона на IBO в полутежка категория ( до 90, 7 кг ) германеца от босненски произход Марко Хук ( 39 – 3 – 1, 27 КО ) вярва, че той е най-добрият боксьор в тази категория.

Припомняме, че на 19 ноември в Хановер ( Германия ) на “ TUI Arena “ Марко Хук ще се изправи на ринга срещу европейския шампион от Украйна Дмитро Кучер ( 24 – 1 – 1, 18 КО ).

“ Аз наистина исках да се върна на боксовия ринг тази година, затова не си взех почивка, когато Овил Макензи отказа да се бие с мен, и продължих да работя усилено в залата. Исках да запази формата си. Направих всичко по силите си, защото трябва да се бия с Дмитро Кучер след няколко седмици. Аз вярвам, че съм най- добрият боксьор в полутежка категория. Аз ще дам на феновете това, което те искат да видят – зрелищни битки „- каза Марко Хук.

huk

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 Коментара

  1. Иво ноември 9, 2016 6:20 pm  Отговор

    тоя голям комик

  2. Найденов ноември 9, 2016 7:28 pm  Отговор

    Щеше да бъде най- добрият , ако беше малко по- постоянен и не подценява често съперници. Струва ми се също така ,че понякога за него е по- важно да направи зрелище за публиката (защото да не забравяме все пак ,че този спорт е за зрителите) , отколкото да си вземе мача тактически ,като Италиански футболист от 90 те години.Не ми се влиза в подробности ,че няма игра с крака ,че заспива за известни периоди от срещата… Независимо ,че нама харизмата на непобедим , винаги ще го уважавам и симпатизирам , заради зрелищата , които прави !

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.