Мануел Чар с положителна допинг-проба, битката му с Фрес Окендо пред провал
Световния „редовен“ шампион на WBA в тежка каегория Мануел Чар (31-4, 17 KO) е дал положителна допинг-проба и предстоящия му двубой срещу задължителния претендент Фрес Окендо (37-8, 24 KO) е пред провал.

Двамата трябва да се срещнат на 29 септември в Кьолн, Германия.При направена допинг-проверка от VADA на случаен принцип на 24 август в урината на Чар са открити следи от забранените анаболни вещества тренболон и дростанолон.

Мануел Чар отрича да е употребявал допинг. Той ще има възможност да докаже, че е невинен при отварянето на своята „Б“ проба.

“ Имам седем шампионски битки в кариерата си и никога не съм давал положителна проба. Разбира се, приемах хранителни добавки по- време на своята подготовка, но никога не съм употребявал нищо забранено.

Всеки ден се хранех в различни ресторанти и може би в някои продукти е имало нещо забранено. Но това е нещо, което не съм знаел. Не знам как бих могъл да коментирам тази информация, аз съм просто шокиран и тъжен, „ каза Чар.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

2 коментара

  1. Гошо септември 20, 2018 7:58 pm  Отговор

    Да бе, някой ще харчи пари в ресторант да слага произволно два различни препарата, които на теб ти вършат работа и без да те таксува допълнително. Защо на мен някой така не ми сервира в чашка към яденето. Кои са тези ресторанти?

  2. Гъба мохоморка септември 20, 2018 8:06 pm  Отговор

    Ресторант о шишка хахаха

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *