Мани Пакиао: Нетърпелив съм да покажа на света новия Мани Пакиао
Мани Пакиао твърди, че неговата напреднала възраст няма да му попречи да победи „редовния“ шампион на WBA в полусредна категория Лукас Мартин Матисе, с когото ще се срещне на 15 юли в столицата на Малайзия Куала Лумпур.

39 годишният филипинеца завоюва безпрецедентните осем световни титли в няколко различни категории, но мнозина повдигнаха въпроса за способността му да се изкачи на върха поради възрастта си.За този двубой Пакиао беше подготвен от своя помощник треньор и най-добър приятел, Бубой Фернандес.

“ Аз съм напълно готов за битка. Никога не съм прогнозирал резултатите от мачовете си, но този тренировъчен лагер е специален по много причини. Аз съм изключително мотивиран, щастлив и гладен. На 15 юли в Axiata Arena в Куала Лумпур, искам да покажа на света новия Мани Пакиао

Винаги съм бил боксьор. Този спорт ми позволи да прославя моята страна и да помогна на сънародниците си. Когато печелех една титла след друга, докато не завоювах десет титли в осем теглови категории, се чувствах сякаш съм спечелил няколко пъти Световната купа, „– каза Пакиао.

https://photo.boxingscene.com/uploads/manny-pacquiao%20(2)_7.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *