Мани Пакиао: Ако Флойд не се върне, аз съм готов да се бия със Ерол Спенс младши, Майки Гарсия, Кийт Търман
„Редовния“ шампион на WBA в полусредна категория Мани Пакиао е готов да се изправи срещу най-добрите боксьори в дивизията.Миналата година Пакиао започна сътрудничество с промоутъра Ал Хеймън- който работи с почти всички най-големи имена в полусредна категория.

Преди няколко седмици Мани Пакиао надигра Ейдриън Брунър и запази титлата си в „MGM Grand“ в Лас Вегас.

„Ако Флойд не възобнови кариерата си, както ми беше обещал в Токио, аз съм готов да се срещна с всеки от най-добрите боксьори в дивизията, включително Кийт Търман, когото научих, че иска да се бие с мен. Както казах, след победата си над Брунър, ще се срещна на ринга с всеки, който иска да се бие с мен. Знаете, че не подбирам съперниците си. Който и боксьор да изберат промоутърите ми, аз ще се бия с него. Ерол Сленс младши, Майки Гарсия, Шон Портър – дайте ми всеки от тях. Те също биха искали да зарадват феновете биейки се с мен. Двете ми последни битки показаха, че бързината и силата ми са все същите,“ каза Пакиао.

7 коментара

 1. Иво февруари 4, 2019 3:24 pm  Отговор

  Мани има право да избира с кой да се бие но ми е интересно защо не споменава и Крауфорд

 2. Пламен февруари 4, 2019 4:54 pm  Отговор

  Аз предпочитам да го видя с Търман. И най-вероятно ще е точно той 🙂

 3. Иво февруари 5, 2019 2:44 am  Отговор

  С Крауфорд според мен ще е хубав бой от техническа гледна точка иска ми се да го видя може и с Майки Гарсия или Лома в долната макар че той иска да обединява титли но би се навил.
  Търман няма да е зле ще елиминират редовната титла на СБА

 4. Пламен февруари 5, 2019 10:29 am  Отговор

  С Лома също би ми било интересно да, но не мисля, че Мани ще иска да сваля кг. Освен украинеца да вдигне, но за следващ мач.. Майки Гарсия сега след загубата няма да му е интересен, иначе си пасват.
  В полусредна Спенс ще го победи, Крауфорд също, те просто са на върха си в момента. Но с Търман ще има интрига, в последния му мач очаквах повече от него. И двамата ще са нахъсани за победата, ще стане хубав бой

  • ludmil февруари 5, 2019 10:48 am  Отговор

   Мани винаги е казвал, че няма проблеми да се бие на 63, 5 кг:)) Той твърди, че няма проблеми с килограмите:)) Но не знам Лома дали може да качи толкова:)) Лома миналия месец каза, че не иска да труша слава на гърба на стари боксьори“)) От гледна точка на атракцията аз съм на мнение, че с Търман ще се получи хубав бой. Като голям фен на Мани:)) очаквам победа:))

 5. Пламен февруари 5, 2019 11:41 am  Отговор

  Ами аз намирам за уважително такова поведение. Не мисля, че Ломаченко се притеснява от среща с Мани. Има умисъл в изказването му, може би го прави наистина от уважение и да разчупи стереотипа, в който нови звезди се облагодетелстват, побеждавайки легенди, които са извън времето си както обикновено се случва.
  Пакиао, ако наистина се чувстваше в най-силните си години в момента, както твърди би предизвикал и Крауфорд. Чудно защо обаче спомена Спенс, за мен е толкова опасен, колкото и Терънс, но може би той има друго виждане.

 6. Иво февруари 5, 2019 12:56 pm  Отговор

  Ако имаше по големи имена в 63.5 Мани би се бил там тя категорията по му пасва.
  Спен е по доходоносен бой затова предполагам го иска пред тоя с Бъд

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *