Малик Скот е сигурен, че може да шокира Луис “ Кинг Конг “ Ортис

Американския претендет в тежка категория Малик Скот (38-2-1, 13 КО) разказа защо е приел предложението да се бие с кубинеца Луис “ Кинг Конг “ Ортис (25-0, 22 КО), който е считан за най- избягвания боксьор в категорията. Според Малик, за него – това е предизвикателство, и той желае да затвори устата на скептиците.

“ Аз се съгласих на тази среща, защото хората наричат Ортис следващия крал на тежка категория, а аз имам нужда именно от такъв съперник – каза Скот. – Можем ли да кажем, че от него се страхуват всички? Всеки ще се бие с него за точния хонорар. Той е висок, корав кубински левичар с богат аматьорски опит. Той знае как да се бие и е опасен, но това е, което ме кара да искам да се бия с него. Аз обичам предизввикателствата, защото наградата си заслужава.

Отидох в Австралия и победих Лиапай, а след това се върнах у дома и победих Тони Томпсън, който тогава беше победил Одланиер Солис – друг кубинец, около който се вдигаше много шум. Всички казваха, че Томпсън ще ме победи, но аз го победих. Ортис е опасен, но в тежка категория всичко може да се реши един удар. „

Срещата между Скот и Ортис е насрочена за 12 ноември в Монте Карло (Монако)

ortiz

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.