Малик Скот: Джоузеф Паркър притежава различна мощ след операцията

Американският боксьор от тежка категория Малик Скот, който помогна на световният шампион на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) да се подготви за обединителния двубой срещу шампиона на WBA ( супер ), IBF и IBO британеца Антъни Джошуа (20-0, 20 КО), като негов основен спаринг партньор, обещава по-висока скорост и мощност от новозеландеца, който най-сетне се отърва от всичките си здравословни проблеми.

“ Когато Паркър се готвеше за битката с Хюи Фюри, имаше моменти в които просто трябваше да спрем спаринг сесиите, – каза Скот в интервю за Скай Спортс. Сега нито лакътя му, нито рамото му, нито нещо друго го притеснява. Сега ударната мощ на Паркър е съвсем различна. Бих казал, че в предишния мач беше на ниво 70%. Сега е на 120.

Джоузеф Паркър винаги в разчитал на точността, а скоростта се забави заради лакътя. Сега, когато той не изпитва проблеми с лакътя, скоростта му се върна, което означава, че ще нанася своите удари в целта по-бързо. Така че, неговите опоненти ги чака по-голяма болка и повече нокаути. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joseph-parker_29.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *