Макс Холуей е готов да проведе реванш с Конър Макгрегър, дори и в тежка категория

max

Въпреки че Макс Холуей ( 16 – 3 ММА ) му предстои двубой за “ временната “ титла на UFC в категория перо срещу Антъни Петис ( 19 – 5 ММА ), който ще се проведе на 10 декември на UFC 206 в Торонто, Канада, той желае да проведе реванш с шампиона на UFC в лека категория Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ). Припомняме, че Холуей и Макгрегър се срещнаха през 2014 г., като тогава ирландския боец победи след единодушно съдийско решение.

“ Може би, ако всичко се развива добре и аз се справя с Петис, а след това и с Алдо, тогава може би Макгрегър ще пожелае да слезе отново в категория перо. Аз ставам на 25 тази неделя, така че аз раста. Сега аз израствам и ставам все по- голям, “ – каза Макс Холуей.

“ Така че, ако трябва аз съм готов да се бия с Макгрегър на 65, 8 кг, ако трябва ще го направя на 70, 1 кг. Ако той пожелае да се бие с мен в тежка категория, тогава ще направя и това. Ако той иска да се бие с мен, аз съм готов.

Това е един от мачовете, който много хора биха искали да видят, така че аз съм готов да кача и категорията. Аз съм полинезиец, така че мога да стана голям. „

conor

=================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.