Макс Холоуей открито говори за борбата си с депресията
Шампионът на UFC в категория петел Макс Холоуей по- време на участието си в предаването „Good Show with Ben Ennis & JD Bunkis“ призна, че е имал големи планове за 2018 г, но вместо се е оказало, че това е една от онези години, която би трябвало бързо да забрави.Холоуей трябваше да се оттегли от три битки през 2018 г., като последният път беше в навечерието на битката му срещу Брайън Ортега поради мозъчно сътресение.

Макс Холоуей обсъди как случилото се му е повлияло и последвалата му битка с депресията.

Холуей ще защитава своята титла срещу Брайън Ортега на 8 декември на турнира UFC 231 в Торонто, Канада.

“ Случилото се просто ми помогна да разбера, че понякога трябва да направите една крачка назад, за да направите две крачки напред, “ каза Макс. “ След последния провален двубой, започнах борба с депресията. Разговарях с Демар Дерозан (звезда от NBA). Той ми призна за своята депресия, което наистина много ме шокира. Той желае всички да станат богати, за да осъзнаят, че парите няма да направят един човек по-щастлив.

Депресията съществува и ме разстърси наистина силно – за известно време не общувах с никого освен със сина ми. Не разговарях с никого и ако го правех, беше само по мое желание. Ако хората се опитваха да се свържат с мен, то аз просто се отдръпвах. Тъй като вече преминах през такава ситуация, мога да говоря за това и да споделя, че това не е най- правлният начин да преодолете депресията. Трябва да общувате със семейството си, с приятелите си, да не се делите от околните – защото никога не знаете какво ви очаква утре. Животът ви може да се промени светкавично, затова живейте живота си пълноценно.

Не се страхувайте да помолите за помощ. Депресията наистина съществува … Невероятно е, че всички ние, спортисти, считаме себе си за супергерои. Обичам да мисля, че съм супергерой, но понякога супергероите трябва да се борят със собствените си демони. “

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *