Максим Власов е готов да се бие с Кшищоф Влодарчик в картата на финала на WBSS
След победата си над украинеца Сергей Радченко (6-1, 1 КО) в събота, бившият световен шампион в полутежка категория (до 90,7 кг) поляка Кшищоф Гловацки (29-1, 18 КО) изрази желание да се бие с руснака Максим Власов.

Власов в интервю за AllBoxing.ru също изрази интерес към тази битка: “ Гловацки каза, че иска да се бие с мен. Аз съм много доволен от това и от своя страна ще отбележа, че моя екип и аз лично неколкократно предлагахме да проведем тази битка, но получихме отказ. Ако Гловацки наистина иска да излезе срещу мен на ринга, тогава нека неговите представители да се свържат с нас и ние ще се съгласим без никакво колебание.

Той е голям боксьор, бивш световен шампион и мисля, че ще се получи много добра, атрактивен двубой. Ако успеем да го организираме в близко бъдеще – например, в рамките на финала на турнира Световни Боксови Суперсерии на 11 май, тогава ще се радвам на тази възможност. Отдавна се стремя към големи битки, големи предизвикателства и битката срещу Гловацки е точно това, което искам, “
– каза Власов.vlaso

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *