Максим Власов: Кудряшов, Перес, Хук нямат място в Световните Боксови Суперсерии
Руският претендент в полутежка категория Максим Власов (39-2, 22 КО) не е съгласен с твърдението, че в турнира Световни Боксови Суперсерии участват най- добрите боксьори в полутежка категория и затова не разбира за какви заслуги сред участниците е Дмитрий Кудряшов.

“ Считам, че някои от участниците в сериите не трябва да се намират в турнира. Не мога да разбера защо в тази серии участват Майк Перес и Марко Хук. Въпреки че участието на Хук участие има обяснение. Той има много фенове, а освен това е популярен боксьор. Един от организаторите на сериите е Кале Зауерланд. Той дълго време работеше с Хук. Той е негов боксьор. И, разбира се, в тази серии нямаше място за мен. Това е бизнес и промоутърите правят така както е най- изгодно за тях. Затова ми се струва, че Перес и Хук нямат място в турнира.Дали Влодарчик трябва да участва? Да, той е много добър боксьор. Той е там, където трябва да бъде. Той има шанс да спечели. Дори и в битката срешу Мурат Гасиев той има добри шансове. Влодарчик притежава голям опит. На Гасиев няма да е лесно. Мисля, че Гасиев няма да спечели турнира. Причините са много. Не само заради своята защита. Той няма абсолютно никакъв технически арсенал. В действителност, освен тежкия удар, той по принцип не притежава нищо друго. Така че аз не оценявам шансовете му много високо.

Дали това се отнася и за Дмитрий Кудряшов? Съвсем забравих за него. Кудряшов определено не би трябвало да е там. Той не заслужаваше това по всички параграфи. Боевете, които той провежда, не струват нищо. Дори последната му среща с Оланеваю Дуродола, която той едва спечели. Това вече не беше онзи Дуродола, който го победи преди това.

Сред фаворитите в турнира Александър Усик и Майрис Бриедис бих поставил и Юниер Дортикос. Дортикос е добре подготвен. Чувства се кубинската школа. Малко е по- бавно и стегнат, но има добра физика и висок растеж. Изключително качествен боксьор, “ – каза Власов в интервю пред Советскому Спорту.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров8 коментара

 1. ludmil август 11, 2017 1:08 pm  Отговор

  Доста интересно мнение. В което определено не липсва логиката. Аз лично харесвам Власов. Много добър боксьор е. Иначе и аз очаквам Влодарчик да бие Гасиев.

 2. ludmil август 11, 2017 1:11 pm  Отговор

  Всъщност аз бих вкарал в турнира имено Власов и Макабу

 3. Наско август 11, 2017 1:22 pm  Отговор

  Водиш се един от хората които уж разбират,като гледам постовете.Как ще кажеш,че Влодарчик ще бие Гасиев,няма абсолютно никакъв шанс.

 4. Иво август 11, 2017 2:22 pm  Отговор

  Определено има логика в нещата които казва Хукич е напълно излишен в турнира но не съм напълно съгласен че Гасиев щом би Лебедев без нокаут не е толкова лош боксьор разчитащ само но сила. Относно дявола има някакъв шанс наистина все пак стила на Гасиев му подхожда но аз мисля че Гасиев ще го бие. Мокабу на мястото на Хук би било добър вариант наистина.

 5. Iavor август 11, 2017 2:23 pm  Отговор

  Мисля, че в тази категория, фаворит е Бриейдис, след това – Усик.
  За мача на Гасиев: мисля, че Гасиев ще победи Володарчик.

 6. Йордан август 11, 2017 5:07 pm  Отговор

  Е как пък реши че Влодарчик ще бие Гасиев като той не можа реално погледнато да бие Гевор а само това че мача беше в задния му двор му помогна..И за да биеш Денис Лебедев трябва да имаш добри качества, да не забравяме че той не го победи заради силния си удар а заради пресата и агресията която прилагаше..

 7. Йордан август 11, 2017 5:12 pm  Отговор

  И на мястото на мястото на Влодарчик трябваше да бъде именно Лебедев щото поне има някаква титла

 8. Иво август 11, 2017 5:56 pm  Отговор

  Все пак трябва да отчетен че в профи бокса да включиш 8 боксьора на високо ниво е много трудно и в полутежка турнира участват почти в оптимален вариант така че аз съм доволен в супер средна примерно не успяха да вкарат повечето големи имена там е рехаво.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *