Макгрегър планира да продължи боксовата си кариера след двубоя с Мейуедър
Суперзвездата на UFC Конър Макгрегър планира да продължи боксовата си кариера след мача с Флойд Мейуедър, който ще се проведе на 26 август в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

Ако Макгрегър се боксира както го направи на откритата си тренировка пред медиите, Мейуедър не би имал проблеми в предстоящата битка. 29 годишният ирландец изглеждаше честно казано неловко, ударите му не бяха в синхрон, а защитата му не беше много по- добра, това беше отбелязано от всички присъстващи на събитието.Въпреки това, шампиона на UFC продължава да подгрява интригата, като посочи, че в тренировката е показал половината от боксовите си умения. Макгрегър очаква да изкара от срещата с Мейуедър между 75 и 100 милиона долара, което може да накара ирландеца да излезе отново на боксовия ринг.

„Обичам бокса, този спорт лежи на сърцето ми през целия ми живот. Ще продължавам да участвам в боксови мачове в бъдеще, но те ще бъдат съчетани и с битките ми като боец ​​от ММА. Ще управлявам и двата спорта с железен юмрук. Ще се забавлявам, харесвам тази страна на монетата.

Влязох в добра форма и проведох отлична подготовка. Харесвам и двата спорта – бокс и ММА. Просто обичам да се бия, така че по каквито и правила да се провежда битката, със сигурност ще ме видите да участвам“ – каза Макгрегър.

Конър Макгрегър заяви пред медиите, че по време на своята открита тренировка Флойд Мейуедър му се е струвал уплашен и объркан.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *