Макгрегър: С 8 унции ръкавици Мейуедър ще изкара два рунда
Според звездата на UFC Конър Макгрегър, Атлетическата Комисия на щата Невада (NSAC) може да промени целия пейзаж на двубоя с Флойд Мейуедър. NSAC следващата седмица, ще вземе решение по молбата на боксьорите да използват 8 унции ръкавици в предстоящата битка.

Според правилата, всички боеве в категория до 69, 9 кг (154 pounds) трябва да бъдат провеждани с 10 унции ръкавици, но това може да бъде обсъдено при желание на двете страни. Самият Макгрегър прогнозира тежък нокаут в два рунда, ако битката се проведе с 8 унции ръкавици.„Ако използваме 8 унции ръкавици, трудно бих му дал два рунда, това е Божията истина. Единствената причина, поради която срещата ще продължи два рунда, това е рефера, който няма да ми позволи да изпратя главата му върху платнището. Освен това, Мейуедър ще разполага с резонните 10 секунди за възстановяване, така че той ще може да си го получи във втория рунд.“ – каза Макгрегър.

Между другото, това е четвъртата битка на Флойд Мейуедър младши в лека средна категория преди това американеца победи на 69, 9 кг бившите световни шампиони Оскар Де Ла Оя, Мигел Кото и Канело Алварес.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *