Майрис Бриедис и Марко Хук са обсъдили мач за вакантната титла на WBC

След официалното обявяване на мача между световния шампион на WBC в полутежка категория ( до 90, 7 кг ) Тони Белю (28-2-1, 18 KO) и Дейвид Хей (28-2, 26 КО), който ще се проведе в тежка категория ( над 90, 7 кг ) на 4 март на 02 в Лондон, промоутъра на задължителния претендент за титлата на Белю, Майрис Бриедис, Ал Сиеста е започнал действия за организирането на двубой за вакантната титла на WBC между Бриедис и поставения под # 2 в ранглистата Марко Хук (40-3-1, 27 KO).

“ Ние сме готови да се бием с Марко Хук, Майрис наистина e заинтересован от такъв двубой, „ каза Сиеста за WBN.

“ Никой от WBC все още не е потвърдил, че Марко ще бъде претендента, който ще се бие с Майрис, ако пояса бъде овакантен, но ние се надяваме, че това ще бъде той. Ние харесваме идеята за такъв мач. „

Ал Сиеста също така каза, че е провел предварителен разговор с Карстен Хартман, който е съветник на Хук. Според Сиеста – той, Хартман и промоутъра на Белю, Еди Хърн ще обсъдят ситуацията преди те да направят предложение на WBC. Мениджъра също така заяви, че очаква мачът между Хук и Бриедис да се проведе в картата на Хей – Белю, но ако това не се случи двубоят ще оглави голяма гала – вечер в Германия, където етническия босненец се ползва със статут на суперзвезда.

huck-vegas680

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво ноември 29, 2016 6:01 pm  Отговор

    Дано стане ще е интересна среща пък и много ще се радвам Бриедис да нокаутира Хук

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.