Майкъл Киеза се оплака, че феновете на Конър Макгрегър обиждат семейството му
https://m0.sportsjoe.ie/wp-content/uploads/2018/04/07121257/Chiesa.jpg

Боецът на UFC Майкъл Киеза беше един от бойците, които пострадаха вследствие на нападния от Конър Макгрегър автобус превозващ състезателите преди участието им в турнира UFC 223 в Ню Йорк. Целта на Макгрегър беше сегашният шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, но жертви станаха напълно различни бойци и по-специално Киеза, който получи сериозни наранявания по лицето, довели до отмяна на битката му на това събитие.В резултат на това Майкъл Чиеза взе решение да заваде съдебно дело срещу Макгрегър и сега негови роднини са станали цел на побърканите фенове на Макгрегър, които пишат наприятни съобщения на майката и приятелката на боеца.

“ Не мога да разкрия всичко, но това е много неприятна ситуация. Дори моята приятелка и майка ми получават съобщения и коментари. Те нямат нищо общо със случилото се. Съжалявам за майка ми, тя е много чувствителна жена. Аз правя всичко по силите ми, за да я защитя, и ми е неприяно да чувам какви гадни неща й пишат.

Всеки, който иска да ми каже нещо, може да ми го каже. Това засяга само мен, семейството ми няма нищо общо с това, „ каза Киеза.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *