Майкъл Биспинг се присмя на Крис Уейдмън и подкрепи Йоел Ромеро в двубоя срещу Робърт Уитакър

Въпреки че Йоел Ромеро не успя да се вмести в тегловата категория за двубоя си срещу Люк Рокхолд на UFC 221, той е считан за основен съперник за битка срещу шампиона на UFC в средна категория Робърт Уитакър заради впечатляващата победа, която постигна в срещата. Но бившият шампион Крис Уейдмън счита, че той трябва да получи това право. Майкъл Биспинг е в недоумение от претенциите на Уейдмън и също така сподели своето мнение за двубоят, който според него UFC би трябвало да организира.

“ Знаете ли кое е нелепо? Това, което Крис Уейдман казва, че той трябва да получи шампионския двубой. Мисля, че това е нелепо, Крис. Не искам да влизам в полемика с Крис Уейдмън, но той загуби три от четирите си последни битки. Не мисля, че това го прави подходящ претендент за шампионския двубой. Не мисля, че той има някакъв шанс да получи такъв двубой. Мисля, че най- подходящата битка, която и Дейна Уайт обяви е е между Йоел Ромеро и Робърт Уитакър. Мисля, че тази битка ще бъде различна в сравнение с онази отпреди шест месеца.

Струва ми се, че Йоел Ромеро си мислеше, че австралиеца няма да може да се спаси от поражение в първата битка, защото не може да се бори. Ромеро, който е участник на две Олимпиади и един от най-добрите борци в UFC, смяташе, че просто ще го повали в партер и ще го прегази. Но определено защитата на Уитакър от тейкдауни беше фантастична и в един момент Ромеро се умори. Мисля, че всъщност Ромеро ще победи Уитакър в реванша. Не мисля, че той ще се опита да се бори с него толкова много колкото първия път и ще запази силите си. Ще видим. Мисля, че Уитакър също ще се представи добре. Всъщност, искам да се поправя, мисля, че Уитакър ще победи, “ – Майкъл Биспинг

https://i0.wp.com/mmaheat.com/wp-content/uploads/2017/05/2017-05-23-ufc-213-romero-vs-whittaker.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(48)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *