Майкъл Биспинг посъветва Хорхе Масвидал да не си губи времето с празни приказки
Конфликтът между бившия шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг и Хорхе Масвидал продължава вече няколко години.Масвидал обясни причината за неприязънта си към британеца с факта, че Биспинг публично разкъса кубинския флаг по- време на конфликта си с Йоел Ромеро, и Хорхе, чиито баща е кубинец, прие това като лична обида.

Хорхе Масвидал и бившият UFC в средна категория Майкъл Биспинг влязоха в словесна конфронтация преди турнира UFC Fight Night 122, който се проведе през ноември 2017 г. в Шанхай, Китай.

Двамата ще имат възможност да се срещнат, защото „Граф“ ще присъства на турнира UFC Fight Night 147, който ще се проведе na 16 март в Лондон, където Масвидал има планиран двубой срещу местния боец ​​Дарън Тил.

Миналата седмица Хорхе Масвидал обяви, че иска да изясни отношенията си с Майкъл Биспинг независимо дали това стане в октагона или на улицата.

Това поведение на Масвидал предизвика пълно недоумение в Биспинг, който го посъветва да се концентрира върху подготовката за битката с Тил, за да не стане лесна жертва на сънародника му.

„Първо, жена ми и децата ми не бяха в Шанхай, така че онова, което Хорхе казва не е вярно. За какво, по дяволите, говори този тип? Масвидал предстои ти двубой срещу Дарън Тил. Фокусирай се върху битката с Тил, в противен случай той ще ти срита задника и ще те направи за смях в Лондон,“ каза Биспинг.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *