Майкъл Биспинг: Цялата кариера на Витор Белфор е изградена върху измама
https://www.bjpenn.com/wp-content/uploads/2017/10/Michael-Bisping.png

Има един човек, който никога не се е срамувал да казва каквото мисли, това е бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл „Графа“ Биспинг.След като кариерата на бившия противник на Биспинг, Витор Белфор, завърши миналата събота на турнира UFC 224 с брутален нокаут от Лиото Мачида, „Графа“ сподели мннеието си за легендарния бразилец, който се оттегли от спорта в своя подкаст, Believe You Me.

“ Честно казано, изпитах голямо удоволствие да видя Белфор нокаутиран. Въобще не ме интересува този човек, защото кариерата му е изградена върху измама. Просто погледнете снимки на Белфор през годините и ще разберете колко лайна ​​е приел през целия си живот. В началото на кариерата си той изглеждаше невероятно напомпан, но сега изглежда като сдъфкан старец. Същото важи и за представянето му. Когато Белфор беше пълен с химия, той разкъсваше съперниците си на парчета.

След всичко това, той все още има наглостта да говори за постиженията си и за приноса си за смесените бойни изкуства. Исках сам да изпратя такъв измамник в тежък нокаут, но гледайки как този човек получава онова, което заслужава, това също ми донесе голямо удоволствие. Използвайки стероиди Витор Белфор причини травми на много бойци, този измамник ми прееба окото, с което сега все още имам сериозни проблеми, „ каза Биспинг.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *