Майкъл Биспинг: Повече не искам да съм шампион, няма да се бия вечноБившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг призна, че е направил грешка, като се е съгласил да се бие с Келвин Гастелум три седмици след поражението си от Джордж Сейнт Пиер. Независимо от това, британеца, не съжалява, защото в момента на решението си е вярвал, че постъпва правилно.

“ Опитах се да се върна към победната серия, колкото е възможно по- бързо. Това беше голям риск, но поради много причини този риск не беше оправдан. По това време чувствах, че вземам правилното решение, затова не съжалявам.

След срещата с ДЖСП, когато се съгласих да приема битката с Келвин Гастелум, аз си помислих: ‘ Е, аз се бих преди една седмица, но аз съм в страхотна форма, така че нека да го направя. ‘ Биейки се с левичар, пет рунда след пет дни – и пътувайки до Китай. Емоционално, физически, психологически бях напълно изтощен.

Отидох там, но не си свърших работата. Аз вече не се тревожа за ранглистите. Аз не искам отново да бъда шампион. Вече бях такъв, това беше много забавно, винаги мога да казвам, че съм бил шампион, но сега е време да насоча вниманието си към личния си живот.

За мен всичко е забележително. Аз съм на 38 години. Имам жена и деца. Има много други неща, върху които бих искал да се съсредоточа в живота си. Ще проведа ли още една битка? Вероятно да. Но настъпи нов етап от моя живот и аз съм доволен от това. Не можеш да се биеш вечно. Аз бях шампион, но не винаги можете да останете на върха, и аз съм горд от своите постижения, „ – каза британецът в предаването си You Believe Me.

http://www.bjpenn.com/wp-content/uploads/2017/10/wMichael-Bisping.png.pagespeed.ic.zT3StFbwa_.webp
Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(83)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *